Auteur Elmer den Braber

Auteur Elmer den BraberIk ben op het idee gekomen om mijn manuscript op TenPages.com te plaatsen, toen ik tijdens mijn vakantie in Frankrijk in juni 2011 een artikel las in Elsevier* over TenPages.com. Nadat ik het had gelezen, was ik gegrepen door het concept en wist ik meteen dat dit de ideale manier voor mij zou zijn om het boek gepubliceerd te krijgen. Ik ben in mijn vakantie flink gaan schrijven en heb ik bij terugkomt vrijwel direct het manuscript online gezet op TenPages.com. 6(!) weken later waren alle aandelen verkocht. 

De eerste pagina’s die ik heb geschreven kun je hier terugvinden. Leuk feitje, de pagina is al ruim 19.000 keer bekeken!

In het dagelijks leven ben ik zelfstandig ondernemer als social media adviseur voor bedrijven. Vaak blijft het niet bij advies alleen, maar neem ik de gehele social media in beheer, wat ook betekent dat ik veel blogs schrijf. Voorheen heb ik jarenlang bij een ICT leverancier gewerkt als accountmanager, softwarelicentie-adviseur en als leidinggevende.

Als vooropleiding heb ik tweetalig VWO gevolgd (Nederlands/ Engels) en daarna HBO Communicatie.

Ik ben getrouwd, heb twee zoontjes van 5 en 4 jaar oud en woon onder de rook van Eindhoven in het Brabantse Budel.

Meer weten over hoe mijn schrijfproces verloopt en is verlopen? Hier op deze website plaats ik regelmatig een blogpost, zoals deze.

Toevoeging: Eind 2013 is mijn gratis e-book verschenen “Het sprookje van Eindhoven”, mijn cadeau voor alle Eindhovenaren en iedereen die iets heeft met de lichtstad. Op dit moment (10-01-2014) is het verhaal ruim 1100 x gedownload en de website 2100 x bezocht.

Toevoeging:  Het sprookje van Eindhoven is al ruim 2800 x gedownload. (5-11-2014)

 

 

 

*Het volledige artikel van Elsevier vind je hier

2,909 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Bekijk de trailer van “Mijn vader was een NSB’er” !

Bestel hier mijn roman

omslag Mijn vader was een NSB'er

Betaling met iDeal mogelijk
© Elmer den Braber en Uitgeverij de Spion

Op de hoogte blijven van mijn roman “Mijn vader was een NSB’er? Laat hier je e-mailadres achter

Blog Traffic

Pages

Pages|Hits |Unique

  • Last 24 hours: 0
  • Last 7 days: 0
  • Last 30 days: 0
  • Online now: 0
garcinia cambogia effets secondaires

Ook verkrijgbaar op Apple iBooks!