Schrijver van het jaar 2014

brulvanhulgala (1)Afgelopen zaterdag 20 december ben ik op het Brul van Hul Gala uitgeroepen tot ‘Schrijver van het jaar 2014. Wat een geweldig mooie verrassing! Samen met collega schrijvers Kader Abdolah, Michael Reefs, Michael Pilarczyk & Thomas Olde Heuvelt stond ik op de shortlist. Ik ben alle lezers zeer dankbaar dat ze op mij hebben gestemd.

Een mooie, spannende avond georganiseerd door Alexander Hulleman en zijn team. In een stampvolle zaal genoten de genodigden van een programma omlijst door live-muziek en natuurlijk de award uitreikingen. Actrice en regisseuse Elles van Velzen was gastvrouw deze avond.

Ik was genomineerd in de categorieën ‘Boek van het jaar 2014’ en ‘Schrijver van het jaar 2014’. In de eerste categorie drongen ‘Mijn vader was een NSB’er’ samen met ‘Gegrepen’ van Femke Ekelhof en ‘Herkenning’ van Gaby Sadowski door tot de laatste drie. Dit om de spanning voor iedereen nog eens lekker op te voeren. Uiteindelijk was Femke de gelukkige die met de titel naar huis ging. Van harte!

Wie vielen er allemaal in de prijzen op het Brul van Hul Gala?

 IMG_4946

 

 

 

 

2,129 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Elmer den Braber

Schrijver van de roman "Mijn vader was een NSB´er". Ik blog over schrijven, de Tweede Wereldoorlog, social media en wat er nog meer op mijn pad komt. Tevens auteur van "Het sprookje van Eindhoven". Volg me op Twitter via @edenbraber.

Geplaatst in Achtergrond, Actueel, Blog, Boek, Mijn vader was een NSB'er, Nieuws, Schrijven, schrijven en nog eens schrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Bekijk de trailer van “Mijn vader was een NSB’er” !

Bestel hier mijn roman

omslag Mijn vader was een NSB'er

Betaling met iDeal mogelijk
© Elmer den Braber en Uitgeverij de Spion

Op de hoogte blijven van mijn roman “Mijn vader was een NSB’er? Laat hier je e-mailadres achter

Blog Traffic

Pages

Pages|Hits |Unique

  • Last 24 hours: 0
  • Last 7 days: 0
  • Last 30 days: 0
  • Online now: 0
garcinia cambogia effets secondaires

Ook verkrijgbaar op Apple iBooks!